BIOGRÁFIA

divider

A zenekart 2019-ben Varga Rókus – dob (Artica Sound), Módos Gergő – gitár (Backseat), Pásztóy Balázs – basszusgitár (Nova Prospect, The Idoru) és Bencze Márton – gitár (Slytract, Conan’s First Date) alapította.

Ez a csapat már jól ismeri egymást, a zenekar elődje 2001-ben alakult, ami jó pár közös koncertélmény, dal és klipforgatás után végül feloszlott és mindenki új kihívást keresett karrierjében.

A banda tagjai azóta külön-külön utakat járva szerves részévé váltak a hazai mainstream zenei életnek, sikereket értek el, de valami mindig hiányzott. Pár éve Rókusban érett meg a gondolat, hogy ismét egyesítse a csapatot. Gergő, Balázs és Marci gondolkodás nélkül igent mondtak, és együtt megálmodták az új EVERFLASH-t. A zenekarhoz énekesként 2021-ben csatlakozott Bihal Roland (PartYssimo, Bihal Roland & The Crew, Megasztár 6 döntő, No Thanx) ezzel egésszé kovácsolva a formációt.

2023-ban a zenekar bejutott A Dal (2023) döntőjébe az Édenkert című dalukkal.

2023 nyarán Bencze Marci kilépett a zenekarból, helyére Tóth Péter (Tűzmadár, LOST | CONTINENT) érkezett. A csapat vele együtt készíti új EP-jét, Marci pedig a háttérből segíti tovább a csapatot.

Az EVERFLASH egy modern metal zenekar. Dalaik írásakor bátran használják a klasszikus metal riffeket, azokat a modern kor elvárásainak megfelelő zenei elemekkel vegyítik, melyekre jellemző a dinamikus dallamvezetés és az elektronika használata.